DESIGN THINKING ... meer doen dan denken

Design Tinking

Design Thinking Creative business design

Ontwerp denken zit JSID in het bloed. JSID heeft opleiding, achtergrond en ervaring op het gebied van industrieel ontwerpen en toegepast wetenschappelijk onderzoek.
Design Thinking is een mindset en een aanpak waarmee een complex vraagstuk wordt omgezet naar kansen. Het is een manier van denken gekoppeld aan een methode waarbij de mens centraal staat. Het is een gestructureerde aanpak voor het genereren en doorontwikkelen van ideeën naar meervoudige toegevoegde waarde.
Dia35

Industrial Design Magische mix tussen technologische vernieuwing en helder design

Design en industrieel productontwerpen, met ruime internationale ervaring in het ontwikkelen van meer dan 100 innovatieve producten. Zoals Bova Magiq een touringcar, Barbecook BBQ's, Röwa Genio Bedsystemen, en Hansen transmissions P4 transmissiekast voor in windturbines). Daarbij was JSID verantwoordelijk voor design strategie en projectleiding en design strategie voor verschillende klanten in Benelux en Europa. Dit start vaak met ideevorming, brainstorming en het ontwerpproces tot supervising van productontwikkelingsproces van zowel professionele als consumentenproducten.

Design thinking is a mindset to come to business in a creative way...

Voor vragen of begeleiding op het gebied van design thinking of industrial design John Schraven: 06 53 44 90 55 of info@johnschraven.nl