BUSINESS COACHING Gericht Op Effectiviteit

COACHING LAAT JE ONDERNEMING WERKEN

Business Coaching is gericht op de ontwikkeling van ondernemerschap.

Verandert de markt of het soort opdrachtgevers en zoek je een weg om daar mee om te gaan? Wil je innoveren of ben je verwikkeld in een complex innovatieproces en heb je behoefte aan helderheid en handelingsperspectief? Zijn de doelen nog niet helder of is er wel een doel, maar nog geen weg? Is er wel een persoonlijk doel, maar nog geen collectief? John Schraven Innovatie Design (JSID) speelt in op je veranderende rol en positie in het werkveld en ondersteund je keuzes daarin.

Omdat dit veel voorkomende vragen zijn coached JSID mensen in innovatieprocessen zoals ondernemers, start-ups en studenten, gericht op effectiviteit en resultaat.

Je rol in een innovatieproces vraagt meestal iets anders van je dan je gewend bent. De coaching is erop gericht dat je jezelf binnen je  organisatie en binnen een samenwerking optimaal kan inzetten. 

Coaching is daarmee ook een effectieve manier om het innoverend vermogen van je eigen bedrijf te versterken

BUSINESS COACHING

Jouw persoonlijke ontwikkeling loopt voor op die van je bedrijf. Daarom coacht JSID je ook op persoonlijke doelen. In een uitgebreid persoonlijk gesprek vertel jij wat je belangrijk vindt. Welke betekenis jij met je bedrijf zoekt. Wat je voor je ziet en welke missie je graag wil verwezenlijken. Die visie en missie zijn vanaf dat moment leidend. Het uitgangspunt bij elk volgend coachingsgesprek.
Business coaching

Punten die aan de orde komen zijn:

  • ambitie en talent
  • persoonlijke waarde
  • missie, visie, strategie
  • rol en positie bepalen
  • samenwerking
  • roadmap creëren
  • scenarioplanning
Startversneller 2018 05 09 at 21.40.01

De Startversneller Business coaching voor ambitieuze starters

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Voorwaarde is dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland. De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ondernemers komen in aanmerking voor een voucher van maximaal € 1.000,- om te besteden aan coaching.

“John is een warm en innemend persoon die op natuurlijke wijze het beste en het uiterste uit het individu naar boven haalt zonder daarbij hem of haar tot het uiterste te drijven”.

Jan van den Hooff, Interim Manager

“Met je vlijmscherpe, maar liefdevolle analyses kon ik met inspiratie vooruit”.

Anton Gerritsen, Innovatie Regiseur

“Wat ik gewaardeerd heb in zijn coaching en wat me verder heeft gebracht is de manier waarop John vragen stelt”.

Marita Voogt, Innovator TNO

“John heeft ons geholpen om een volgende stap te zetten richting de ontwikkeling van digitale 3D technieken in de dentale en medische wereld”.

Gideon Koens, DPS

Innovatiedesign is mensen inspireren en motiveren...

Voor vragen of begeleiding op het gebied van innovatie, transities, productontwikkeling en innovatiedesign John Schraven: 06 53 44 90 55 of info@johnschraven.nl